In de Gildebuurt in Eindhoven moeten bewoners kiezen tussen renoveren en sloop nieuwbouw. Dit spandoek tussen bomen op pleintje Bakkerstraat/Verwerstraat pleit voor renovatie.
Volledig scherm
In de Gildebuurt in Eindhoven moeten bewoners kiezen tussen renoveren en sloop nieuwbouw. Dit spandoek tussen bomen op pleintje Bakkerstraat/Verwerstraat pleit voor renovatie. © Kees Martens/DCI Media

Gildebuurt in Eindhoven moet nu echt kiezen tussen sloop/nieuwbouw en renovatie, de spandoeken hangen al!

EINDHOVEN - Wordt het drie maanden in een tijdelijke woning om de oude boel op te knappen, of twee tot drie jaar elders wonen om eventueel terug te keren naar een spiksplinternieuwe nieuwbouw woning of appartement? De bewoners van de Gildebuurt in Woensel moeten de komende weken kiezen. 

  1. Huis in Eindhovense Cahorslaan gesloten nadat bewoner werd beschoten

    Huis in Eindhoven­se Cahorslaan gesloten nadat bewoner werd beschoten

    EINDHOVEN - Een 53-jarige Eindhovenaar moet vier maanden zijn huis uit nadat hij in de woning werd beschoten en in zijn knie werd geraakt. Na de schietpartij in januari vond de politie in het huis aan de Cahorslaan bijna 1 kilo hasj en een alarmpistool. Ook is door de schietpartij onrust in de buurt aangewakkerd omdat in 2014 vlakbij een geruchtmakende schietpartij was tussen rivaliserende motorbendes, aldus de gemeente.