Een paar jaar geleden bekladde een Eindhovenaar veel kerken en kapelletjes in de regio. De politie klopte al snel bij hem aan toen in 2019 urnen en kruisbeelden van kerkhoven verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar jaar geleden bekladde een Eindhovenaar veel kerken en kapelletjes in de regio. De politie klopte al snel bij hem aan toen in 2019 urnen en kruisbeelden van kerkhoven verdwenen. © ED

Grafrover weet niet waar hij babylichaampje liet en noemt zich ‘een zeer slecht mens’

DEN BOSCH – Kan een rechtszaak schokkender? Een Eindhovense jongeman werd opgepakt voor grafroof. As, urnen, kruisen verdwenen en nog steeds is het lichaampje van een te vroeg geboren kindje zoek. Jaren terug werd hij al veroordeeld omdat hij satanische teksten op en in kerken achterliet. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    2

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.