Een tekening van de nieuwe inrichting van de Berkenstraat in de Plataanbuurt/Philipsdorp in Eindhoven. Onderaan de tekening in het grijze vlak is bouldercentrum Monk gevestigd in de oude Philips Bedrijfsschool aan de Kastanjelaan.
Volledig scherm
Een tekening van de nieuwe inrichting van de Berkenstraat in de Plataanbuurt/Philipsdorp in Eindhoven. Onderaan de tekening in het grijze vlak is bouldercentrum Monk gevestigd in de oude Philips Bedrijfsschool aan de Kastanjelaan. © Gemeente Eindhoven

Gras maar ook parkeerplaatsen bij bouldercentrum Monk in Berkenstraat Eindhoven

EINDHOVEN - De haakse parkeerplaatsen op de kop van de oude Philips Bedrijfsschool, bij bouldercentrum Monk, aan de Kastanjelaan/Berkenstraat verdwijnen. Ze maken plaats voor een grasmat. Wel krijgt de Berkenstraat er aan twee zijden parkeerplekken bij.

 1. Spoedeisende Honger: een klein fastfood feestje in de drive-in

  Spoedeisen­de Honger: een klein fastfood feestje in de drive-in

  EINDHOVEN - Tot de eerste schop voor het prestigieuze project Nieuw Bergen de grond ingaat, zullen creatievelingen onder de naam De Ambulancedienst het pand aan de Deken van Somerenstraat gebruiken voor events. Woensdag is Spoedeisende Honger van start gegaan: een drive-in met langzaam bereid fastfood dat je online bestelt, maar bij het afhalen begint het mini avontuur. Je auto, fiets, brommer, scootmobiel of wat voor voertuig dan ook (‘Je mag niet te voet komen en het voertuig kan ook niet al te groot zijn, want dat past niet’) krijgt een wasbeurt en een dj zorgt voor muzikale nazorg. Kort gezegd: een feestje, maar dan anders.
 1. Internationale Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek strenger beoordeeld'
  Play

  Internatio­na­le Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek strenger beoordeeld'

 2. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen