Volledig scherm
PREMIUM
Madness trad vorig jaar op op Strijp-S. De band was door Greenhouse Talent naar Eindhoven gehaald. © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Greenhouse Talent: Boeker van beroemde namen, ook in Eindhoven

EINDHOVEN/BREDA - Greenhouse Talent is uitgegroeid tot één van de belangrijkste boekings-kantoren van de Benelux. Vanuit Breda worden beroemde artiesten als Justin Bieber, Rammstein, John Cleese en Bryan Adams naar Nederland gehaald. Greenhouse Talent verzorgt ook optredens in Eindhoven, de woonplaats van boeker Tom Ketelaar.

In het kantoor van Greenhouse Talent hangen overal posters aan de wand van artiesten die het bedrijf geboekt heeft: van het Engelse rockicoon Bryan Ferry tot de Duitse schlagerdiva Helene Fischer. Boekers Tom Ketelaar en Wouter de Wilde zijn bij de meeste optredens aanwezig, maar het is niet zo dat ze alle artiesten dan ook écht spreken. Bij de twee bovengenoemde was dat toevallig wel zo. ,,Jij hebt zelfs drie zoenen en een knuffel van Helene Fischer gekregen'', zegt Ketelaar tegen De Wilde. ,,Inderdaad", zegt hij met een lach. ,,En we zijn met Bryan Ferry in zijn studio in Londen geweest, dat was heel bijzonder."

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.