Mark Gillis, de zoon van recreatieondernemer Peter Gillis, hier met zijn hond Lola zegt geschrokken te zijn van de bende in een van zijn parken in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Gillis, de zoon van recreatieondernemer Peter Gillis, hier met zijn hond Lola zegt geschrokken te zijn van de bende in een van zijn parken in Arnhem. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Haren onder bed, schimmel en vlekken in vakantiechalet: familie Gillis moet zwaar door ’t stof

ARNHEM/OMMEL - De Oostappen Groep Vakantieparken van de familie Gillis heeft er flink van langs gekregen. Het tv-programma MAX Vakantieman legde haarfijn bloot hoe smerig een chalet op Vakantiepark Arnhem is en dat het eigenlijk onverantwoord is om er gasten in te laten verblijven. ,,Dit mag nooit gebeuren,” reageert Gillis junior.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?