Om meerdere plekken moet de kabel opgegraven en gerepareerd worden.
Volledig scherm
Om meerdere plekken moet de kabel opgegraven en gerepareerd worden. © Ittdesk

Honderden Eindhovense studenten hebben hopelijk zondagavond weer internet

EINDHOVEN - Zoals het er nu uitziet, kunnen de studenten die in de studentenwoningen van Vestide wonen aan de Boutenslaan in Eindhoven zondagavond weer internetten. ,,Maar,” benadrukt Bernard Edelenbos van Ittdesk: ,,Dit kunnen we niet met honderd procent zekerheid zeggen. Er is altijd een kans dat een kabel ergens anders nog beschadigd is.”

 1. Bert Tip beschrijft in nieuwe boek industriële voetafdruk van Philips in Nederland
  PREMIUM

  Bert Tip beschrijft in nieuwe boek indu­striële voetafdruk van Philips in Nederland

  Ooit geweten dat Philips een mosselpellerij had in Zeeland? Of dat Helmondse medewerksters hun fabriek bezetten omdat ze niet naar Eindhoven wilden? Het valt allemaal te lezen in het nieuwe boek 'Philips in Nederland' van Philipsman Bert Tip. Zelf noemt hij het een bladerboek. Met veel historische foto's uit het archief van de 'cumpany' en interviews met oud-topmannen. Oud-Philipsgedienden kunnen herinneringen ophalen, nieuwe generaties - ook expats want het boek is tweetalig - kennismaken met het verleden.
 2. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
  PREMIUM
  Update

  Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

  EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.