Het tiny house op wielen in de werkplaats waar Erin Rietvelt en Thijs de Lange het laten bouwen voor Buurtschap Te Veld in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het tiny house op wielen in de werkplaats waar Erin Rietvelt en Thijs de Lange het laten bouwen voor Buurtschap Te Veld in Eindhoven. © Erin Rietvelt en Thijs de Lange

In alle vrijheid je eigen woning ontwerpen voor Buurtschap Te Veld in Eindhoven

EINDHOVEN - Zo vrij als in Buurtschap Te Veld kun je nergens in Nederland bouwen. De eerste 60 zelfbouwers hopen dat later dit jaar in praktijk te gaan brengen. En er is nog plaats voor 40 andere tiny houses en microwoningen.

  1. Joyridende 14-jarige rijdt bijna Wendy's woning binnen in Eindhoven: ‘Ik hoorde piepende banden en toen een harde klap’
    PREMIUM

    Joyridende 14-jarige rijdt bijna Wendy's woning binnen in Eindhoven: ‘Ik hoorde piepende banden en toen een harde klap’

    EINDHOVEN - Ze had zich net op de bank genesteld met een portie kibbeling en een kerstfilm als er plots piepende banden klinken, gevolgd door een harde klap. Die blijkt afkomstig van een auto die zojuist keihard tegen de zijgevel van haar Tongelrese hoekwoning geknald is. Met achter het stuur een 14-jarige jongen uit de straat en op de passagiersstoel zijn moeder.