Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Jongensprostitués verder uit beeld, ondanks inloophuis en schokkend rapport

EINDHOVEN - Juist in het eerste jaar dat er een speciaal inloophuis in Eindhoven is, verdwenen de jongensprostitués verder uit beeld. Ondertussen liggen voor de jonge sekswerkers de verleidingen via internet op de loer. „Ze voelen de druk om bij OnlyFans elke keer een stapje verder te gaan.”

 1. Stef verlengde vijf levens door reanimatie: 'Als ik van huis ga, neem ik altijd mijn AED mee in een rugzak'
  PREMIUM

  Stef verlengde vijf levens door reanimatie: 'Als ik van huis ga, neem ik altijd mijn AED mee in een rugzak'

  ROSMALEN/EINDHOVEN - Miljoenen mensen wereldwijd zagen zaterdagavond hoe de Deense voetballer Eriksen tijdens een van de eerste wedstrijden van het EK op het veld in elkaar zakte, maar vervolgens met succes werd gereanimeerd. Het zorgde bij de Hartstichting en het Rode Kruis voor een regelrechte run op reanimatiecursussen en aanmeldingen van nieuwe ‘burgerhulpverleners’.
 2. Eindhovense politiek vertrouwt op bemiddeling met woonbootbewoners over uitkoopregeling

  Eindhoven­se politiek vertrouwt op bemidde­ling met woonbootbe­wo­ners over uitkoopre­ge­ling

  EINDHOVEN - De bewoners van tien woonboten op het Afwateringskanaal van bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven weten nog niet hoe een uitkoopregeling er uit gaat zien als de gemeenteraad volgende week bepaalt dat ze binnen tien jaar moeten vertrekken. De Eindhovense politiek vertrouwt op de aanpak van PvdA-wethouder Yasin Torunoglu die onder druk van een dwangsom heeft voorgesteld om het bestemmingsplan nu al aan te passen.