Erik Veurink (BIC), Paul Cobben (KPN), Jacob Groote (KPN) en Niels Langenhuizen (BIC/SDK Vastgoed) ondertekenden de overeenkomst voor de vestiging van het 5G Fieldlab van KPN op de Brainport Industries Campus.
Volledig scherm
Erik Veurink (BIC), Paul Cobben (KPN), Jacob Groote (KPN) en Niels Langenhuizen (BIC/SDK Vastgoed) ondertekenden de overeenkomst voor de vestiging van het 5G Fieldlab van KPN op de Brainport Industries Campus. © BIC/KPN Bram Saeys

KPN 'speelt’ met 5G in Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - Na Rotterdam krijgt Eindhoven het tweede fieldlab, een proeftuin, voor het nieuwe 5G. KPN gaat in de Brainport Industries Campus (BIC) ‘spelen’ met toepassingen van nieuwe mobiele netwerk speciaal gericht op de high tech maakindustrie die zich verzamelt in de BIC. Daarbij wordt samengewerkt met de bedrijven die hier al zitten.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.