Thijs en Simone Kronenberg en fotografe Neeltje van Boekel zouden komend weekend zwangerschapsfoto's maken tussen de bloeiende pruimen in de Philips Fruittuin. Toen ze hoorden van de aangekondigde nachtvorst deze week, verzetten ze het voor de zekerheid naar afgelopen zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs en Simone Kronenberg en fotografe Neeltje van Boekel zouden komend weekend zwangerschapsfoto's maken tussen de bloeiende pruimen in de Philips Fruittuin. Toen ze hoorden van de aangekondigde nachtvorst deze week, verzetten ze het voor de zekerheid naar afgelopen zaterdag. © Kees Martens/DCI Media

Lente? Het lijkt wel winter! Fruittelers maken zich zorgen: 'Lig er wakker van’

EINDHOVEN/HELMOND - Fruittelers zien ‘een beetje zenuwachtig’ de voor deze week voorspelde nachtvorst tegemoet, die bloeiende bomen hard kan treffen. ,,Ik lig er wakker van.”

 1. Brainport wil ‘boter bij de vis’, regio vraagt nieuw kabinet jaarlijks 60 miljoen voor toptechnologie en talent
  PREMIUM
  video

  Brainport wil ‘boter bij de vis’, regio vraagt nieuw kabinet jaarlijks 60 miljoen voor toptechno­lo­gie en talent

  EINDHOVEN - Nadat eenmalig een zak met tientallen miljoenen is uitgestrooid over Brainport wil de regio met het nieuwe kabinet een stap verder gaan. Brainport wil dat de nieuwe regering jaarlijks 60 miljoen euro steekt in toptechnologie en talent in de regio. Ook moet het kabinet investeren in goede nationale en internationale bereikbaarheid van Eindhoven, staat in een voorstel dat dinsdag is aangeboden.
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd