De voormalige Intertoys-speelgoedzaak aan de Woenselse Markt in Eindhoven wordt omgebouwd tot een mediterrane bakkerij. Initiatiefnemer is Elyamani Amhaouech uit Helmond.
Volledig scherm
De voormalige Intertoys-speelgoedzaak aan de Woenselse Markt in Eindhoven wordt omgebouwd tot een mediterrane bakkerij. Initiatiefnemer is Elyamani Amhaouech uit Helmond. © Google Streetview

Mediterrane bakker in oude Intertoys-zaak aan Woenselse Markt in Eindhoven

EINDHOVEN - De voormalige speelgoedwinkel aan de Woenselse Markt in Eindhoven wordt omgebouwd tot een mediterrane bakkerij. Helmonder Elyamani Amhaouech gaat er vanaf half oktober allerlei verschillende soorten brood bakken, van Turks tot Marokkaans en van Spaans tot Frans (stokbrood). 

  1. ‘Ingepakt lichaam’ in centrum Eindhoven blijkt vergeten pop van escaperoom: ‘Hé, dat lijk is van mij’

    ‘Ingepakt lichaam’ in centrum Eindhoven blijkt vergeten pop van escaperoom: ‘Hé, dat lijk is van mij’

    EINDHOVEN - Een wandelaar in Eindhoven deed maandagochtend een wel erg lugubere ontdekking. Tijdens zijn wandeltocht door het Eindhovense centrum zag hij in de bosjes iets liggen, wat leek op een ingepakt lichaam. Het pakketje was omwikkeld met een wit doek en zat onder de rode vlekken. Uiteindelijk bleek het een ‘lijk’ dat bij het verhuizen van escaperooms was blijven liggen.