Rob Plug (77) van het bedrijf Bubbledeck met op de achtergrond de torens van ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie waarover werd beweerd dat de vloeren onveilig zouden zijn. Dit blijkt achteraf niet waar.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Plug (77) van het bedrijf Bubbledeck met op de achtergrond de torens van ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie waarover werd beweerd dat de vloeren onveilig zouden zijn. Dit blijkt achteraf niet waar. © Frank Jansen

Megaclaim voor BAM na debacle parkeergarage bij Eindhoven Airport

EINDHOVEN - Waren het de bollenplaatvloeren of was er iets heel anders aan de hand? BAM heeft een claim van zo'n tien miljoen euro gekregen voor de gevolgen van het deels instorten van de parkeergarage op Eindhoven Airport in 2017. De bouwreus is gedagvaard door de vloerenproducent: ‘Ze hebben me drie jaar lang weggezet als gekke henkie’. 

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.