Oud-topman Huub van der Vrande van Neways, gefotografeerd in december 2019 ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuursvoorzitter van het Sonse elektronicaconcern.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-topman Huub van der Vrande van Neways, gefotografeerd in december 2019 ter gelegenheid van zijn afscheid als bestuursvoorzitter van het Sonse elektronicaconcern. © DCI Media

Oud-topman Neways gooit bom in de vijver en schaart zich achter overname door VDL

EINDHOVEN/SON - Een bom in de vijver. Voormalig topman Huub van der Vrande van Neways spreekt zich in De Telegraaf positief uit over een overname door VDL. De uitlatingen zijn pikant omdat de huidige leiding van het Sonse elektronicabedrijf het bod van VDL heeft afgewezen.

  1. ‘Coded Club’ bedenkt ‘levende spellen’ voor bedrijven en hun personeel

    ‘Coded Club’ bedenkt ‘levende spellen’ voor bedrijven en hun personeel

    EINDHOVEN - Start up ‘Coded Club’ wil een nieuwe hype aan het bewezen concept van escape rooms toevoegen: de Coded Game. Vanuit Eindhoven ontwerpt Coded Club games voor organisaties die hun klanten of bezoekers een nieuw soort ervaring willen bieden. Het bedrijf heeft zijn start aan escape rooms te danken, maar oprichters Anke van Vark en Anne Veenstra gooiden dat systeem open. Ze bedenken games zonder “room” en zonder “escape”. “Met onze spellen willen we spelenderwijs kennis en kunde overbrengen.”