De vlaggen  werden gehesen op het balkon van een van de penthouses van Parc Fontaine aan de Le Sage ten Broeklaan in Eindhoven, ten teken dat het hoogste punt van de bouw is  bereikt.
Volledig scherm
De vlaggen werden gehesen op het balkon van een van de penthouses van Parc Fontaine aan de Le Sage ten Broeklaan in Eindhoven, ten teken dat het hoogste punt van de bouw is bereikt. © Michel Theeuwen

Parc Fontaine in Eindhoven bereikt hoogste punt

EINDHOVEN - Parc Fontaine - het bouwplan voor 3 torens met 58 luxe appartementen aan de Le Sage ten Broeklaan in Eindhoven - heeft nu ook officieel het hoogste punt bereikt. In het bijzijn van tientallen toekomstige bewoners werden op het balkon van een van de penthouses vlaggen gehesen. En uiteraard werd daar getoast met champagne. 

  1. Alle Eindhovense terreurverdachten mogen naar huis

    Alle Eindhoven­se terreurver­dach­ten mogen naar huis

    Zeven Eindhovenaren die vorig jaar september zijn opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een aanslag mogen naar huis. Onderzoekers oordeelden onder meer op basis van gesprekken met de verdachten dat geen sprake is van het ‘ideologisch legitimeren van geweld’. Het Openbaar Ministerie (OM) meldde niet te twijfelen aan dit oordeel en vindt het niet nodig de mannen langer in de cel te houden. De rechters in de beveiligde rechtbank van Schiphol waren het daar donderdagmiddag mee eens.