Passagiers moesten vannacht na de landing op Eindhoven Airport nog een uur in het vliegtuig blijven tot er personeel was om een vliegtuigtrap aan te koppelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Passagiers moesten vannacht na de landing op Eindhoven Airport nog een uur in het vliegtuig blijven tot er personeel was om een vliegtuigtrap aan te koppelen. © John Bas

Passagiers van drie vliegtuigen moeten uur wachten op trap bij Eindhoven Airport: ‘Door personeelsgebrek en vertragingen’

EINDHOVEN - De passagiers van minimaal drie late arriverende vluchten, onder andere van Malaga naar Eindhoven, hebben zaterdag na de landing een uur in het vliegtuig moeten wachten. Ze konden er pas uit toen er personeel was om de trap voor de uitgang aan te kunnen koppelen. ,,Daarna moesten we nog met passagiers van drie andere vluchten op de bagage wachten.”

  1. ‘Mogelijk vuurwapen’ op Eindhoven Airport: vluchten geschrapt, Nederlanders gestrand in buitenland
    Play
    met video

    ‘Mogelijk vuurwapen’ op Eindhoven Airport: vluchten geschrapt, Nederlan­ders gestrand in buitenland

    Op Eindhoven Airport zijn donderdag vluchten geannuleerd nadat de terminal van het vliegveld enige uren afgesloten was vanwege een mogelijke vuurwapenvondst. In de handbagage van een reiziger werd volgens de marechaussee een voorwerp gevonden ‘dat op een vuurwapen leek’. Zeker tien vertrekkende vluchten zijn tot dusver geschrapt. Even voor 18.00 uur meldde Eindhoven Airport dat de terminal weer open is.