De kunstenaars bij hun posters tijdens de presentatie donderdag in Beeldenstorm/Daglicht. Vlnr: Gam Bodenhausen, Simon Benson, Erik Vermeulen, Esther van Waalwijk, Bert Staal & Matty Christensen, Aagje Linssen, Bryan Stoel en John Körmeling. Op de voorgrond Lilia Scheerder. Martijn Munsters van Space3 ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
De kunstenaars bij hun posters tijdens de presentatie donderdag in Beeldenstorm/Daglicht. Vlnr: Gam Bodenhausen, Simon Benson, Erik Vermeulen, Esther van Waalwijk, Bert Staal & Matty Christensen, Aagje Linssen, Bryan Stoel en John Körmeling. Op de voorgrond Lilia Scheerder. Martijn Munsters van Space3 ontbreekt op de foto. © Dave Hendriks/DCI Media

Posterproject ‘Hoop’ in centrum Eindhoven: beetje troost in merkwaardige tijden

EINDHOVEN - Vanaf maandag 13 juli duiken er overal in het centrum van Eindhoven zwartgroene posters op, gemaakt door tien kunstenaars uit de stad. Om een beetje troost en hoop te bieden in tijden van corona, voor zowel beschouwer als maker.

  1. Baas failliete ontharingskliniek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt
    PREMIUM

    Baas failliete ontharings­kli­niek Just Wellness zit vast: ruim miljoen euro achterover gedrukt

    EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Bij de failliete Valkenswaardse keten van ontharingsklinieken Just Wellness is voor meer dan een miljoen euro achterovergedrukt, blijkt na diepgravend onderzoek van de curator. Met contante betalingen van klanten werden luxe auto’s gekocht, facturen werden vervalst. Bestuurder Paul L. is gearresteerd omdat hij onvoldoende meewerkt om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij zit vast.