Eindhoven ED2021-12687 Stichting Ik Wil verhuisde ongeveer een half jaar geleden van de Kronehoefstraat naar een nieuw pand aan de Doctor Cuyperslaan. Vandaag organiseren ze 1 van hun eerste activiteiten op de nieuwe locatie. Gezamenlijk gaan ze een kunstwerk maken, een mozaiek tapijt van dopjes en deksels.
Volledig scherm
Eindhoven ED2021-12687 Stichting Ik Wil verhuisde ongeveer een half jaar geleden van de Kronehoefstraat naar een nieuw pand aan de Doctor Cuyperslaan. Vandaag organiseren ze 1 van hun eerste activiteiten op de nieuwe locatie. Gezamenlijk gaan ze een kunstwerk maken, een mozaiek tapijt van dopjes en deksels. © Kees Martens/DCI Media

Samenwerken aan een mozaïektapijt en meer verbinding

EINDHOVEN - Bij Stichting Ik Wil werd deze week gezamenlijk gewerkt aan een groot mozaïekkunstwerk. Na de zomer willen ze weer starten met een volledig activiteitenaanbod en bouwen aan een betere samenwerking met andere partijen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.