Hier draait het om bij het scheerapparatenruzie tussen Philips en Lidl: links de Philips SensoTouch 3D en rechts de Silvercrest van Lidl.
Volledig scherm
PREMIUM
Hier draait het om bij het scheerapparatenruzie tussen Philips en Lidl: links de Philips SensoTouch 3D en rechts de Silvercrest van Lidl. © Fotomontage

Scheeroorlog Philips en Lidl naar apotheose

EINDHOVEN - De scheerapparaten van Lidl lijken op die van Philips. Veel te veel, vindt Philips. Het concern strijdt bij rechters al jaren tegen de supermarkt en kreeg diverse malen de deksel op de neus. Maar Philips is een bijtertje dat niet los laat en stapt nu naar de Hoge Raad.

 1. Dick Schuurman werd economisch dakloos: 'Ik bleef koppig vechten tot aan mijn faillissement’
  PREMIUM

  Dick Schuurman werd economisch dakloos: 'Ik bleef koppig vechten tot aan mijn faillisse­ment’

  EINDHOVEN - Je bent niet verslaafd, zorgbehoevend of psychisch in de war, maar raakt door een scheiding of faillissement van je eigen zaak toch dakloos. De krappe woningmarkt maakt het vinden van een woning vrijwel onmogelijk. Het overkomt een steeds groter wordende groep mensen, ook wel economisch daklozen genoemd. Dick Schuurman (49), ex-uitbater van Kaffee De Groot uit Eindhoven was een van hen.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.