Op de Demer en Rechtestraat in het centrum van Eindhoven staat veel te huur. Deels zichtbaar door lege panden en deels onzichtbaar omdat de huidige huurder nog in het pand zit.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Demer en Rechtestraat in het centrum van Eindhoven staat veel te huur. Deels zichtbaar door lege panden en deels onzichtbaar omdat de huidige huurder nog in het pand zit. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Tien panden te huur aan Demer en Rechtestraat, meer leegstand door corona in Eindhoven­se binnenstad

EINDHOVEN - Tien winkelpanden in de twee populairste winkelstraten van Eindhoven staan te huur. Volgens Mark van Zwam van RSP Makelaars is het erg lang geleden dat er zoveel aanbod van winkelmeters was op de Demer en de Rechtestraat. ,,Maar de huidige crisis is ook ongekend.” 

 1. Dik verlies Eindhoven Airport, maar dat herstelt mogelijk snel door vliegvakanties: 'Eerder dan bij Schiphol’
  PREMIUM

  Dik verlies Eindhoven Airport, maar dat herstelt mogelijk snel door vliegvakan­ties: 'Eerder dan bij Schiphol’

  EINDHOVEN - Af- en aan vliegende toestellen, volle parkeerplaatsen en drukte in de terminal. Als de coronamaatregelen worden versoepeld kan het op Eindhoven Airport zomaar weer een alledaags beeld zijn. Want geen luchthaven die de boel zo rap ziet aantrekken als Eindhoven. Dat verwacht Airport-baas Roel Hellemons tenminste, die over vorig jaar Ferrari-rode cijfers moest schrijven.
 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
  Play

  Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS