Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Tweede verdachte aangehouden van steekpartij waarbij Joeri (31) om het leven kwam in Eindhoven

EINDHOVEN - Een tweede verdachte van de steekpartij aan de Tellegenstraat in Eindhoven is zondagmiddag aangehouden in Den Bosch. Joeri uit Eindhoven werd zaterdagavond neergestoken en kwam daarbij om het leven. 

De tweede verdachte die is aangehouden is een 35-jarige man uit Den Bosch. Eerder vandaag werd een 28-jarige vrouw als verdachte aangehouden. 

De Eindhovenaar (31) die zaterdagavond om het leven kwam bij een steekpartij, kreeg vlak daarvoor bezoek van zijn ex-vriendin en diens nieuwe vriend. Die laatste zou hebben gestoken. Dat zegt de vader van het slachtoffer: „Joeri heeft dit niet verdiend.”

De politie kwam na uitgebreid onderzoek de tweede verdachte op het spoor. Hij werd op de Vughterweg met zijn auto aan de kant gezet. Daar is hij ook door het arrestatieteam aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Ruzie

Zaterdag rond 21.30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij op de galerij van een flatgebouw aan de Tellegenstraat. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart. Daaruit kwam naar voren dat het slachtoffer op de galerij ruzie had gehad met een man en een vrouw, die uiteindelijk leidde tot de steekpartij. De politie houdt er rekening mee dat de aanleiding in de relationele sfeer ligt.