Een illustratie uit de Ontwikkelvisie Fellenoord/KnoopXL in Eindhoven. Zo u zou het nieuwe ondergrondse busstation Neckerspoel aan de Fellenoord eruit kunnen komen te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Een illustratie uit de Ontwikkelvisie Fellenoord/KnoopXL in Eindhoven. Zo u zou het nieuwe ondergrondse busstation Neckerspoel aan de Fellenoord eruit kunnen komen te zien. © Gemeente Eindhoven

Uitstel dreigt voor nieuw busstation en bredere Kennedylaan in Eindhoven, want geld uit Den Haag is onzeker

EINDHOVEN - Uitstel of vertraging dreigt voor twee grote projecten in Eindhoven: de aanpak van de wegen rond de Kennedylaan en het nieuwe busstation Neckerspoel. Wethouder Monique List is bang dat er dit jaar geen geld uit Den Haag voor komt: ,,Ik maak me ernstig zorgen dat we daar dit jaar geen afspraken over kunnen maken.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.