NOS-verslaggever Edwin van den Berg waait bijna uit beeld tijdens een live-gesprek in het Achtuurjournaal.
Volledig scherm
NOS-verslaggever Edwin van den Berg waait bijna uit beeld tijdens een live-gesprek in het Achtuurjournaal. © Screenshto video

Verslaggever NOS waait live bijna uit beeld door straalmotor van Eindhovens toestel naar Libanon

videoEINDHOVEN - De NOS zat in het Achtuurjournaal dicht op het nieuws over het Nederlandse vliegtuig vol hulpgoederen voor Libanon, dat woensdagavond van Vliegbasis Eindhoven vertrok. Waarschijnlijk iets té dicht naar de zin van verslaggever Edwin van den Berg. Hij waait tijdens het live-gesprek bijna weg door de wind uit de straalmotoren. 

 1. Burgemeester Eindhoven sluit complete lockdown niet uit

  Burgemees­ter Eindhoven sluit complete lockdown niet uit

  EINDHOVEN - Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven sluit een complete lockdown in de strijd tegen het coronavirus niet uit. ,,We moeten nu echt onorthodox doorpakken om dat virus een halt toe te roepen. Er blijven weinig andere keuzes over dan harde maatregelen”, zei hij maandag in het radioprogramma 1Op1 van KRO-NCRV. Hoe lang een complete lockdown zou moeten voortduren, wil Jorritsma laten afhangen van adviezen daarover van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het Outbreak Management Team (OMT).
 2. Fietser filmt meisjes onder hun rokjes omdat hij ‘boos was op zichzelf’
  PREMIUM

  Fietser filmt meisjes onder hun rokjes omdat hij ‘boos was op zichzelf’

  DEN BOSCH - Het kost wat moeite, maar na veel geaarzel, gedraal en gedraai geeft de man het in de rechtbank toe: ja, hij filmt fietsende Eindhovense vrouwen en meisjes onder hun rokjes. Hij dwingt ze al dan niet tot stoppen en dan gaat zijn telefoon richting kruis. Zeker drie keer, maar er staan meer filmpjes op zijn telefoon. Hij was boos, op zichzelf, zegt hij en ‘koos een verkeerde uitlaatklep’.
 1. Man gooit brandbommen en raakt gewond bij arrestatie
  Play

  Man gooit brandbom­men en raakt gewond bij arrestatie

 2. Dit was Nederland vandaag: dinsdag 1 december
  Play

  Dit was Nederland vandaag: dinsdag 1 december