Op de verbindingsweg van de A2 vanuit Eindhoven naar de A67 richting Antwerpen is donderdagmiddag rond 16.30 uur een vrachtwagen zijn lading verloren
Volledig scherm
Op de verbindingsweg van de A2 vanuit Eindhoven naar de A67 richting Antwerpen is donderdagmiddag rond 16.30 uur een vrachtwagen zijn lading verloren © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Vrachtwagen verliest lading op verbindingsweg van A2 bij Eindhoven naar A67 richting Antwerpen

EINDHOVEN - Op de verbindingsweg van de A2 vanuit Eindhoven naar de A67 richting Antwerpen is donderdagmiddag rond 16.30 uur een vrachtwagen zijn lading verloren. Dat meldt de ANWB.

De verbindingsweg was daardoor enkele uren afgesloten voor het verkeer. Even voor 18.30 uur is de weg vrijgegeven. Op de A2 ontstond een lange file. Het verkeer stond vast tussen knooppunt Batadorp en knooppunt De Hogt. Op het hoogtepunt stond er 7 kilometer file. Verkeer richting Antwerpen kon de A2 richting Maastricht volgen en keren bij Valkenswaard. 

  1. In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelligente lockdown’
    Fotoreportage

    In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelli­gen­te lockdown’

    HELMOND/EINDHOVEN - De zon scheen zaterdag en wie naar buiten keek, zag geen wolkje aan de lucht. Het was wederom een prachtige lentedag, die we het liefst buiten doorbrengen. Ware het niet dat we zo veel mogelijk binnen moeten blijven, om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Toch was het redelijk druk in de parken in Helmond en Eindhoven. Een fotoreportage: