Gebouwencomplex Vierlander aan de Fellenoord in Eindhoven is van eigenaar gewisseld. Hier ontwikkelen FOUR-D en VanWonen een woontoren met commerciële ruimtes.
Volledig scherm
PREMIUM
Gebouwencomplex Vierlander aan de Fellenoord in Eindhoven is van eigenaar gewisseld. Hier ontwikkelen FOUR-D en VanWonen een woontoren met commerciële ruimtes. © FOUR-D/VanWonen/Mecanoo

Wie grond of gebouwen rond Fellenoord wil verkopen, moet die eerst aanbieden aan de gemeente

EINDHOVEN - Wie grond of vastgoed wil verkopen in het gebied rond de Fellenoord in Eindhoven, moet die eerst bij de gemeente aanbieden. Wethouder Yasin Torunoglu heeft 50 miljoen ter beschikking om dan ook daadwerkelijk toe te slaan. 

  1. Bij Jeroens Coffeelab sneuvelden 32 ramen tijdens de rellen in Eindhoven: ‘Je blijft met je poten van het station af’
    PREMIUM

    Bij Jeroens Coffeelab sneuvelden 32 ramen tijdens de rellen in Eindhoven: ‘Je blijft met je poten van het station af’

    EINDHOVEN - Zondagmiddag 24 januari 2021 sloeg de vlam in de pan in Eindhoven. Demonstranten en raddraaiers verzamelden zich in het centrum en een paar uur later lag de binnenstad in puin. Met name rond het station woedde een ware veldslag. Restauratieuitbater Jeroen Veldkamp en stationsmanager Roberto Kolsters kijken een jaar later terug op de geweldsexplosie.