Angelique Schmeink kookt voor haar gasten op grote hoogte in haar luchtballon CuliAir. ,,In de reactie van passagiers zit voor mij blijdschap en voldoening.”
Volledig scherm
PREMIUM
Angelique Schmeink kookt voor haar gasten op grote hoogte in haar luchtballon CuliAir. ,,In de reactie van passagiers zit voor mij blijdschap en voldoening.” © Maarten Reeders

Angelique heeft ’s werelds eerste en enige luchtballonrestaurant: ‘Het is heel rustgevend’

Culinaire hoogstandjes genoeg in de regio, maar wil je in hogere sferen dineren dan is er maar één chef bij wie dat kan: Angélique Schmeinck uit Velp.

4 reacties

  • bart verplak

    8 maanden geleden
    De lucht is voor de vogeltjes. Iets luchtigs eten op de grond is net zo lekker.
  • Clemens De vries

    8 maanden geleden
    Inderdaad; waar is t toilet?
  • Eric Schuurman

    8 maanden geleden
    Kent u het verhaal van die kok in een luchtballon? Dat verhaal wordt jaarlijks tijdens de komkommertijd weer uit de mottenballen gehaald.
  • Tijl Jacobs

    8 maanden geleden
    Ook toilet aanwezig?