Willie Marsman is volkszanger en de zingende Santa die in een arrenslee elk kerstfeest komt opluisteren. Hij heeft een bijzonder levensverhaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Willie Marsman is volkszanger en de zingende Santa die in een arrenslee elk kerstfeest komt opluisteren. Hij heeft een bijzonder levensverhaal. © Frans Nikkels

De liefde voor zijn overleden zoon en de muziek houdt volkszanger Willie Marsman uit Glanerbrug op de been

ENSCHEDE - Om het levenslied te vertolken, moet je als artiest getekend zijn door het leven. Het jaar 2020 gaat bij zingende huisschilder Willie Marsman uit Glanerbrug gitzwart de boeken in. Door corona zijn er amper optredens, maar veel erger, het verlies van zijn zoon Silas op 36-jarige leeftijd heeft diepe sporen achtergelaten. 

 1. Niels F. Rodenburg helpt BIJ1 op weg naar de verkiezingen: ‘Ik ben mijn eigen uithangbord’
  PREMIUM

  Niels F. Rodenburg helpt BIJ1 op weg naar de verkiezin­gen: ‘Ik ben mijn eigen uithang­bord’

  ENSCHEDE - Het liefst blijft hij ver van de schijnwerpers. Om BIJ1, de partij van Sylvana Simons, aan ‘minstens drie’ Kamerzetels te helpen, maakt hij voor een keer graag een uitzondering. Wie is Niels F. Rodenburg (30), de flamboyante man die een ‘pingpongrelatie’ met Enschede heeft? En waar staat die F eigenlijk voor? „Dit ben ik, en volgens mij ben ik oké. Als jij dat niet vindt: fock it.”
 1. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht

 2. Noodbevel in Doetinchem: politie stuurt mensen centrum uit
  Play

  Noodbevel in Doetinchem: politie stuurt mensen centrum uit