Seliha Sarioglu (39) bouwde binnen no time een succesvolle taartenbusiness op. Toch stopt ze met De Zoete Hemel om een andere weg in te slaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Seliha Sarioglu (39) bouwde binnen no time een succesvolle taartenbusiness op. Toch stopt ze met De Zoete Hemel om een andere weg in te slaan. © Lizet Beek

De Zoete Hemel werd binnen no time een succes, maar Enschedese Seliha stopt er toch mee: ‘Mijn hele omgeving is nog steeds in paniek’

ENSCHEDE - De laatste taarten zijn de deur uit en in de afsluitende maand hielp ze ook nog ‘even’ Frank & Charlie met bakken. Seliha Sarioglu (39) bouwde binnen no time een succesvolle taartenbusiness op. Toch slaat ze nu een andere weg in. „Ik ben te ondernemend om alleen maar te bakken.”

  1. Afghanistan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’
    PREMIUM

    Afghanis­tan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’

    ENSCHEDE - In no-time braken de Taliban alles af wat waardevol is. De beelden uit Afghanistan komen hard binnen bij John de Jong, een veteraan uit Enschede die meehielp aan het herstel van vrede en democratie in het verscheurde land. Nu die verworvenheden aan scherven liggen, neemt hij met twee makkers het initiatief voor een bijeenkomst voor Afghanistan-veteranen, deze vrijdagavond op de vliegbasis. „We willen gevoelens delen.”