Er komt een speciaal FC Twente-urnenveld op de Westerbegraafplaats in Enschede. Woensdag werd het gras ingezaaid door uitvaartondernemer Pedro Swier, Monique Kiekebos en Meindert van der Sluis (v.l.n.r.). Op de achtergrond Willy Berends.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komt een speciaal FC Twente-urnenveld op de Westerbegraafplaats in Enschede. Woensdag werd het gras ingezaaid door uitvaartondernemer Pedro Swier, Monique Kiekebos en Meindert van der Sluis (v.l.n.r.). Op de achtergrond Willy Berends. © Annina Romita

Enschedese begraafplaats krijgt speciaal urnenveld voor FC Twente-fans

ENSCHEDE - Met de rouwauto langs het stadion, uitgestrooid worden in de Grolsch Veste; het is voor vele FC Twente-fans een laatste wens. Maar de club kan niet aan al die verzoeken meewerken. Daarom wordt er gewerkt aan een alternatief: een speciaal urnenveld, op de Westerbegraafplaats. Geheel in FC Twente-stijl.

  1. Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominenten uit Twente: ‘Dit komt aan’
    PREMIUM

    Vertrek Pieter Omtzigt slaat in als een bom bij CDA-prominen­ten uit Twente: ‘Dit komt aan’

    ENSCHEDE - De beslissing van Pieter Omtzigt om het CDA na 17 jaar Kamerlidmaatschap te verlaten is onder CDA-prominenten in Oost-Nederland hard aangekomen. De harde kritiek van Omtzigt in zijn uitgelekte analyse, wordt verschillend beleefd. „De stijl van Pieter zou meer de norm moeten worden in het CDA: scherpte opzoeken, met de inhoud bezig zijn en naast mensen staan”, zegt Eddy van Hijum.