Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee. © Lars Smook

Enschedese binnenstadondernemers beginnen een bol.com voor boodschappen

ENSCHEDE - De binnenstadondernemers in Enschede bundelen in de coronacrisis hun krachten. Vanaf 1 april kunnen inwoners terecht op het online platform KoopInEnschede.nl waar ze kunnen bestellen, betalen en bezorgen.

De saamhorigheid onder de Enschedese ondernemers is groot, nu de crisis is volle hevigheid is losgebarsten. Overal komen lokale- of regionale initiatieven om de economie draaiende te houden. Wie niet aanhaakt, is misschien na de crisis zijn of haar bedrijf wel kwijt. Daarom spreken de Enschedese ondernemers de inwoners van de stad aan op hun loyaliteit.