Kunst, theater, muziek, workshops, eten en drinken, dat is festival Allée Rentrée. Komend weekend op zes locaties in Enschede. Links op de voorgrond Reinier Kranendonk en Anika Franke, de mede-organisatoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunst, theater, muziek, workshops, eten en drinken, dat is festival Allée Rentrée. Komend weekend op zes locaties in Enschede. Links op de voorgrond Reinier Kranendonk en Anika Franke, de mede-organisatoren. © Emiel Muijderman

Festival met vintage ‘hop on hop off bus’ en coronabitches die de afstand bewaken

ENSCHEDE - De moeder van kunstenaar Jan Lange heeft eigenhandig 150 mondkapjes genaaid, van speciaal bedrukte stof. Gepensioneerde buschauffeurs rijden het publiek naar de locaties in een historische TET-bus. Allée Rentrée is komend weekend een ‘hop on hop off’ festival.

  1. Grootse plannen met parochiecentrum Lonneker: hotelkamers, appartementen en een nieuw medisch centrum
    PREMIUM

    Grootse plannen met parochie­cen­trum Lonneker: hotelka­mers, appartemen­ten en een nieuw medisch centrum

    LONNEKER - De pastorie en het parochiecentrum in Lonneker worden intern ingrijpend verbouwd. Er komen hotelkamers en (zorg)appartementen en in de tuin verrijst een nieuw medisch centrum. Dat is in hoofdlijnen het plan van de nieuwe eigenaar Huub Punte. „We denken hiermee aan te sluiten op wensen in het dorp”, zegt de projectontwikkelaar, zelf woonachtig in Lonneker.