Volledig scherm
© Stoer Voer

Festival Stoer Voer in Enschede: happen én films in open lucht

ENSCHEDE - Het driedaagse festival Stoer Voer wordt uitgebreid met films in de open lucht. In het Van Heekpark draait onder de sterrenhemel Bohemian Rhapsody en een dag later Three Billboards outside Ebbing, Missouri.

Het foodfestival Stoer Voer strijkt in het weekend van 24, 25 en 26 mei weer neer in het Van Heekpark. Drie dagen lang is het park het domein van foodtrucks, regionale biertjes en lokale (pop-up) restaurants, omlijst met vinyl klanken. Wie wil kan z'n eigen stoel of kleedje meenemen en met het bij de foodtrucks verzamelde eten en drinken in het gras neerstrijken. Ook zijn er activiteiten voor de kleintjes.

Dit jaar is 'Food & Film' toegevoegd randprogramma van Stoer Voer. Op 24 en 25 mei kunnen de bezoekers van Stoer Voer twee avonden gratis genieten van de openluchtfilms in het Van Heekpark Enschede.

Programma

Op 24 mei wordt afgetrapt met de film Bohemian Rhapsody. De film vertelt het ontroerende verhaal van de legendarische rockband Queen. Bohemian Rhapsody is 24 mei om 22 uur te zien, een dag later draait de zwarte komedie Three Billboards outside Ebbing, Missouri in het park.

Tijden

Stoer Voer: vrijdag 24 mei, 16 - 00 uur, zaterdag 25 mei: 14.00 - 00.00 uur, zondag 26 mei: 14.00 - 21.00 uur. De films beginnen om 22.00 uur.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede