Freddy Noordman werd zaterdagavond 2 juli in Glanerbrug het slachtoffer van een steekpartij. Hij werd aangevallen in zijn slaap door zijn gastheer met twee keukenmessen en liep 18 steekwonden op.
Volledig scherm
PREMIUM
Freddy Noordman werd zaterdagavond 2 juli in Glanerbrug het slachtoffer van een steekpartij. Hij werd aangevallen in zijn slaap door zijn gastheer met twee keukenmessen en liep 18 steekwonden op. © Maarten Schoon/Tubantia

Freddy (33) overleefde aanval met twee keukenmessen in Glanerbrug en is woedend op ‘onzin’ van Dennis Schouten

GLANERBRUG - Door gang van het Dorpshuis in Glanerbrug komt een blonde man aangestrompeld. Hij zet zich buiten bij de voordeur neer in een oude bureaustoel. Het is Freddy Noordman. Zaterdagavond viel zijn gastheer hem met twee keukenmessen aan, terwijl hij lag te slapen. „Hij wilde mijn keel doorsnijden, in totaal ben ik achttien keer gestoken.”

  1. Mishandelde Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg
    PREMIUM

    Mishandel­de Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg

    Hij kreeg klappen met een stoel, ging met zijn verwondingen op bed liggen, maar er was niemand die alarm sloeg. Pas drie dagen later trof de politie Bashar Fathallah onderkoeld en meer dood dan levend aan na een melding van een overbuurman. Op maandag 28 februari overleed hij aan de gevolgen van een longontsteking. De vraag nu: in hoeverre is dat verdachte Thomas G. aan te rekenen?