Het Enschedese team dat gaat wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Huiskamer in het MST. Vooraan, tweede van rechts Angelique ten Wolde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Enschedese team dat gaat wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Huiskamer in het MST. Vooraan, tweede van rechts Angelique ten Wolde. © Jeroen Gerritsen

Groep Enschedeërs wandelt de nacht door om geld in te zamelen voor de Huiskamer van het MST

ENSCHEDE -  Vanuit het Ronald McDonald Kinderfonds is er een HomeRide, HomeRun en HomeWalk georganiseerd op 26 en 27 juni. Door het hele land gaan deelnemers, in hun eigen omgeving en in estafettevorm, 24 uur lang fietsen, hardlopen en wandelen. Een groep Enschedeërs loopt mee en zamelt geld in voor de Huiskamer in het MST. Angelique Ten Wolde is een van hen.  

  1. Zwemmer uit Enschede worstelt minutenlang met zwaan, maar komt boven: ‘Een kind had dit niet overleefd’
    PREMIUM

    Zwemmer uit Enschede worstelt minuten­lang met zwaan, maar komt boven: ‘Een kind had dit niet overleefd’

    ENSCHEDE - Vanuit het niets zat het dier bovenop hem, en kreeg hij de ene klap na de andere. Zwemmer Gerrit Jan Soetman (61) uit Enschede raakte donderdag, tijdens zijn training in Het Rutbeek, ineens in gevecht met… een zwaan. Hij kwam er met een hoofdwond nog goed vanaf, maar is niet het enige slachtoffer, zegt manager Guus Wijlens. „Ik werk hier al dertig jaar, het was nog nooit zo erg als nu.”