Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Carlo ter Ellen DTCT

Grolsch gaat zelf bier bezorgen vanwege coronacrisis

ENSCHEDE - Grolsch speelt in op de coronacrisis en gaat de komende periode zelf kratjes bier bij de consument aan huis bezorgen. Vanaf deze donderdag is het voor mensen in Oost-Nederland mogelijk online een bestelling te doen. Deze wordt een dag later bij de klant thuis afgeleverd. 

Liefhebbers van Grolsch die een bezoekje aan de supermarkt liever overslaan, hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om online een bestelling te doen. Dat is het idee achter de actie ‘Grolsch Bier aan Huis’. “Veel mensen moeten en willen thuisblijven. En onze medewerkers bij drankenhandels hebben weinig tot niets te doen. Deze tijdelijke actie is dus win-win wat ons betreft”, zegt een woordvoerder van Grolsch. 

Assortiment

Via een speciale website kunnen klanten kiezen tussen vijf verschillende bierpakketten. Voor twee kratjes bier en een sixpackje speciaalbier betaal je 27,50 euro, inclusief bezorgkosten en exclusief statiegeld. Bij iedere bestelling wordt daarnaast een gratis sixpack alcoholvrij bier geleverd. “Er is gekozen voor deze prijs omdat we niet heel veel duurder willen zijn dan de gemiddelde promotieprijs van 10 euro per krat in de supermarkt”, aldus Grolsch in een reactie, dat benadrukt de eigen retail-klanten niet te willen beconcurreren.

De actie is tijdelijk en er wordt alleen door de weeks bezorgd. Net als in de supermarkt zal de bezorger een leeftijdscontrole doen aan de hand van een legitimatiebewijs. 

Poll

Grolsch gaat bier thuis bezorgen vanwege coronacrisis

  • Geweldig idee, hoe minder mensen op straat, hoe beter (73%)
  • Onbegrijpelijk, hiermee zet je supermarkten buitenspel (15%)
  • Wat is de volgende stap, coffeeshops die thuis gaan bezorgen? (12%)
11401 stemmen