Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller.
Volledig scherm
PREMIUM
Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller. © anp

Het begint met een pen of een pak printerpapier, maar het eindigt met ontslag en een veroordeling als je van de baas steelt

De werknemer die een pen meeneemt van zijn baas of een pak printerpapier voor thuis, moet kunnen toch? Er ligt genoeg. Voorbeelden te over van kleine zaken, die in het bedrijfsleven evenwel voor een enorme schadepost zorgen. 

  1. Hoe doe je als verslaggever je werk tussen relschoppers & ME?
    PREMIUM
    geachte lezer

    Hoe doe je als verslagge­ver je werk tussen relschop­pers & ME?

    Het liep met een sisser af, maar het was een onrustige avond in de binnenstad van Enschede afgelopen zondag. Onruststokers riepen op sociale media op tot een protest. Met de grimmige beelden uit Rotterdam van de avond ervoor en de avondklokrellen nog vers in het geheugen, was Enschede gewaarschuwd. Door een noodbevel en de inzet van veel politie en ME, was de situatie snel onder controle. Hoe dat ging, ondervond Lucien Baard, onze verslaggever ter plaatse, aan den lijve.