Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller.
Volledig scherm
PREMIUM
Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller. © anp

Het begint met een pen of een pak printerpapier, maar het eindigt met ontslag en een veroordeling als je van de baas steelt

De werknemer die een pen meeneemt van zijn baas of een pak printerpapier voor thuis, moet kunnen toch? Er ligt genoeg. Voorbeelden te over van kleine zaken, die in het bedrijfsleven evenwel voor een enorme schadepost zorgen. 

  1. Schiet hulp bij verward gedrag in Twente tekort? Hulpverlener Marjon uit Hengelo vindt van wel
    PREMIUM

    Schiet hulp bij verward gedrag in Twente tekort? Hulpverle­ner Marjon uit Hengelo vindt van wel

    De overlast door verwarde personen in Twente en de Achterhoek stijgt explosief. Marjon ter Braak van MTB Zorg in Hengelo is er niet verbaasd over en de door de wol geverfde hulpverleenster weet waar ze het over heeft. Verslaafden met psychische problemen willen zelf meestal geen hulp, maar ook de hulpverlening is regelmatig onvoldoende ontoereikend. Ze benoemt drie knelpunten en geeft een mogelijke oplossing.