Volledig scherm
PREMIUM
Intersport stopt met de winkel bij kruispunt De Graaff, en iets verderop in Korte Hengelosestraat sluit ook Halfords. © Lars Smook

Intersport sluit jaar na komst Decathlon Enschede: ‘Klant kan euro maar één keer uitgeven’

ENSCHEDE - Precies een jaar na de komst van Decathlon stoppen Intersport en Halfords in het stadscentrum. Veel sportwinkels merken de concurrentie van de megazaak.

Met grote letters prijkt ‘Opheffingsuitverkoop’ op borden voor de winkels van Intersport en Halfords aan de Korte Hengelosestraat. Op een afstand van 20 meter van elkaar komen twee sportgerelateerde winkels binnenkort leeg te staan, precies een jaar na de komst van megasportzaak Decathlon naar het stadscentrum.

  1. Twentse wethouders in actie voor jeugdzorg: zó hoog is de nood

    Twentse wethouders in actie voor jeugdzorg: zó hoog is de nood

    Zes wethouders uit Twente en in totaal 150 wethouders uit heel Nederland trokken maandagochtend naar Den Haag voor het Tweede Kamer-debat over de jeugdzorgbegroting. Vrijwel alle Nederlandse gemeenten gaan gebukt onder de hoge kosten van jeugdzorg en het in hun ogen te lage budget dat ze daarvoor vanuit Den Haag krijgen. Onder de wethouders ook de Enschedese wethouder Eelco Eerenberg. „Het probleem wordt eindelijk erkend.”