Het at gaat de flat binnen
Volledig scherm
Het at gaat de flat binnen © Dennis Bakker / News United

Inval door arrestatieteam in Enschedese flat, persoon meegenomen

112ENSCHEDE - Een arrestatieteam heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man gearresteerd in een flat aan de Fazantstraat in Enschede. De eenheid deed iets voor 00.30 uur een inval in de flat waarbij de persoon is meegenomen. De aanleiding van de inval is nog onduidelijk.

De politie was met veel eenheden aanwezig rondom de inval aan de Fazantstraat in de wijk Mekkelholt in het noorden van Enschede. Volgens aanwezigen waren er zo'n vijftien voertuigen ter plaatse van de politie en het arrestatieteam, sommigen in burger.

Enkele leden van het arrestatieteam zijn bij de inval de flat binnengegaan. Even later kwamen ze met een nog onbekende arrestant weer naar buiten. De persoon is iets na 01.00 meegenomen.

  1. In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavirus?

    In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavi­rus?

    Eind februari werd de eerste coronapatiënt van Nederland geconstateerd. Sinds die tijd is het aantal bekende besmettingen in Nederland hard gestegen. Op onderstaande kaart vind je het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van iedere gemeente. Daarnaast vind je een grafiek met het verloop van het aantal besmettingen in jouw gemeente. De kaart en grafiek worden een keer per dag bijgewerkt op basis van de RIVM-cijfers.