Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Jongen (17) beroofd door twee mannen in Enschede

ENSCHEDE - Een 17-jarige jongen uit Enschede is dinsdagavond in zijn woonplaats beroofd door twee mannen van ongeveer 20 jaar oud. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond.

De Enschedeër fietste rond 21:15 uur door de fietstunnel onder de A35 in de richting van het centrum. Net voorbij de tunnel werd hij door twee mannen tot stoppen gedwongen. Zij dwongen de Enschedeër een stukje mee te lopen, waarna hij persoonlijke spullen moest afstaan. De daders gebruikten hierbij geweld, waarbij de Enschedeër gewond raakte.

Signalement

De twee mannen gingen er rennend vandoor. Zij liepen door het park, in de richting van de Burgemeester van Veenlaan of kruising Straatsburglaan met de Zuidhollandlaan.

De politie heeft een summier signalement verspreid van de daders. Beide zijn ongeveer 20 jaar oud. Ze droegen allebei een zwarte jas, zwarte bivakmuts, zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen. De lengte van daders wordt geschat op 1.80 tot 1.85 meter. Mensen die meer weten, wordt verzocht contact op nemen met de politie.