Volledig scherm
PREMIUM
Een rescueteam gaat bij het Rutbeek op zoek naar Loes de Groot-Veenendaal uit Eibergen. Rechts, met pet, dochter Louise Jonkman-Mengerink. © Lars Smook

Loes (73) uit Eibergen is al bijna een jaar vermist, zoektocht gaat door: ‘We willen haar vinden’

ENSCHEDE/EIBERGEN - Al bijna een jaar is Loes de Groot-Veenendaal uit Eibergen spoorloos. Er zijn geen bruikbare tips, geen concrete aanwijzingen waar ze kan zijn. Desondanks gaat de zoektocht verder naar de echtgenote, moeder en oma. „We willen haar vinden.”

Loes de Groot-Veenendaal (73) uit Eibergen liep op 2 september 2018 weg uit het MST, waar ze op de psychiatrische afdeling zat vanwege een zware depressie. Haar telefoon, bankpas en portefeuille liet ze er achter, alles wees erop dat ze terug zou komen. Maar dat deed ze niet.

  1. Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschilderingen restaureren als cadeau
    VIDEO

    Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschil­de­rin­gen restaure­ren als cadeau

    ENSCHEDE -De Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat bestaat 125 jaar. Dit weekend viert Stichting Behoud Jozefkerk het bestaan van de kerk. “En om het te vieren, hebben we onszelf een geschenk gegeven”, vertelt bestuurslid John Schiffel. “Sinds juni zijn restaurateurs uit Nijmegen bezig met het terughalen en blootleggen van de oude muurschilderingen.” Dat dit nu zo makkelijk kan, was niet altijd het geval.