De motor ligt op straat na de botsing met een auto.
Volledig scherm
De motor ligt op straat na de botsing met een auto. © News United/Dennis Bakker

Motorrijder gewond bij aanrijding in Enschede

ENSCHEDE - Een motorrijder is zondagavond gewond geraakt, nadat hij door een automobilist werd aangereden in Enschede. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor tien op de kruising van de Hulsmaatweg met de Fazantstraat.

 1. Hardwerkende tapijtenlegger uit Enschede dupe van criminele handel en wandel van zoonlief
  PREMIUM

  Hardwerken­de tapijten­leg­ger uit Enschede dupe van criminele handel en wandel van zoonlief

  ENSCHEDE - Het heeft er alle schijn van dat K. (26) uit Enschede het goedlopende bedrijf van zijn vader heeft misbruikt voor de opslag en handel in harddrugs en het verstoppen van een geladen pistool. Het Openbaar Ministerie (OM) kan de handel in drugs niet bewijzen, maar wil wel dat de zoon wordt veroordeeld voor het in bezit hebben van een grote hoeveelheid cocaïne en heroïne en een pistool in het kantoor van de Couponhal in Enschede.
 2. Kamervragen over dader moord in Dish-hotel in Enschede: Wat is er gedaan om hem achter tralies te krijgen?
  PREMIUM

  Kamervra­gen over dader moord in Dish-ho­tel in Enschede: Wat is er gedaan om hem achter tralies te krijgen?

  SP-Kamerlid Michiel van Nispen heeft opheldering gevraagd aan minister Dekker voor Rechtsbescherming en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid over Cumali A. uit Steenwijk. De man is in 2010 onherroepelijk veroordeeld tot een celstraf van 10 jaar voor de moord op zijn nicht Denise Celik in het Dish-hotel in Enschede in 2004. Na zijn daad vluchtte hij naar Turkije, waar hij nog steeds vrij rondloopt.