Jurgen Lankamp en zijn wielervrienden hebben een nieuwe MTB-competitie opgezet. Van links naar rechts: Jurgen Lankamp, Frank Wijkstra, Mick Nijveld, Jarno Groos, Frank ter Huurne, André te Pas en René Vink.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Lankamp en zijn wielervrienden hebben een nieuwe MTB-competitie opgezet. Van links naar rechts: Jurgen Lankamp, Frank Wijkstra, Mick Nijveld, Jarno Groos, Frank ter Huurne, André te Pas en René Vink. © Robin Hilberink

MTB’ers in het spoor van de GOW-competitie: ‘Regionale renners een wedstrijdbeleving aanbieden’

ENSCHEDE - Waar moet je als mountainbikeliefhebber naar toe als je eens mee wilt doen aan een echte wedstrijd? Vaak de grens over, waar het aanbod van races vele malen groter is dan in eigen land. De nieuwe FPS Bouw MTB Cup brengt daar in deze regio verandering in.

  1. Omgekeerde Nederlandse vlaggen ongewenst? Alleen Twenterand, Enschede en Borne halen alle vlaggen weg
    PREMIUM

    Omgekeerde Nederland­se vlaggen ongewenst? Alleen Twenterand, Enschede en Borne halen alle vlaggen weg

    ENSCHEDE - Gemeenten worstelen met de omgekeerde Nederlandse vlaggen in hun gebied. Ze gelden als boerenprotest, dragen de goedkeuring weg van een deel van de bevolking, maar hangen er in veel gevallen illegaal. De praktijk is dat de lokale overheid niet alle vlaggen weghaalt. Met uitzondering van Enschede, Borne en Twenterand. In die laatste gemeente loopt zondag een ultimatum af.