Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Muziekfeest op het Plein in Enschede eind augustus op tv

VideoENSCHEDE - Het Muziekfeest op het Plein van Sterren NL werd op 2 juli opgenomen op de Oude Markt in Enschede. Voor wie er niet bij kon zijn, of juist nog even na wil genieten van de avond: de uitzending is op 23 en 30 augustus op NPO 1. Beide uitzendingen beginnen om 20.30 uur. 

Op 2 juli kwamen fans van Jannes, Jan Smit en Jeroen van der Boom uit het hele land naar de Oude Markt in Enschede. Het was zo populair dat de Oude Markt op een gegeven moment te vol was en de politie adviseerde om niet meer naar het centrum van Enschede te komen. 

Bezoekers zongen de Nederlandstalige liedjes luidkeels mee, dronken een koud biertje en zwaaiden met hun armen in de lucht. „Voor wie ik hier ben? Voor iedereen!”, zegt een vrolijke feestvierder. 

Volledig scherm
© Emiel Muijderman
  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?