De Tandenbleker Nederland opent half maart een vestiging in Enschede.
Volledig scherm
De Tandenbleker Nederland opent half maart een vestiging in Enschede. © Carlo ter Ellen DTCT

Nieuwe zaak in voormalig Stolker-pand in Enschede

ENSCHEDE - Als alles volgens plan verloopt, opent De Tandenbleker Nederland over twee weken haar deuren in het voormalige Stolker-pand aan de Haverstraatpassage. Dat meldt indebuurt Enschede. De verbouwing is deze week begonnen.

Bijna een eeuw lang konden Enschedeërs hun servies, kookgerei en woonaccessoires kopen bij familiezaak Stolker, maar het pand heeft inmiddels een andere bestemming gekregen. Zo is de winkel opgedeeld in meerdere winkelpanden en een aantal woonruimtes. In juli 2019 verhuisde Nienke’s Cupcakes al naar de Haverstraatpassage en nu is ook het overige deel via Euverman Bedrijfsmakelaars verhuurd.

De Tandenbleker Nederland

De nieuwe huurder van dit pand is De Tandenbleker Nederland. Dit bedrijf begon drie jaar geleden als een kleine onderneming, maar zit inmiddels in vijf verschillende landen en heeft 42 vestigingen.

Deze vestiging van De Tandenbleker Nederland wordt de eerste vestiging in Overijssel. Waarom hebben ze voor onze stad gekozen? „Ik heb altijd een goed gevoel over Enschede gehad”, zegt CEO Arya Nahani. „Veel van onze klanten kwamen al uit Enschede en moesten tot voor kort ver reizen om een behandeling te ondergaan. Dat is vanaf volgende maand niet meer nodig.”