Volledig scherm
De politie zette in de nacht van vrijdag op zaterdag de omgeving van de Sterkerstraat in Enschede af voor sporenonderzoek. © News United/Dennis Bakker

Nog geen spoor van dader steekpartij in Enschede

ENSCHEDE - De politie is nog op zoek naar de dader van de steekpartij van vrijdagnacht aan de Sterkerstraat in Enschede. Over de identiteit en de toestand van het slachtoffer geeft de politie vanwege privacyredenen geen informatie.

Een politiewoordvoerster meldde maandag dat het onderzoek in volle gang is. Een persoon raakte vrijdag rond middernacht gewond bij de steekpartij en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Sporenonderzoek

De politie rukte met liefst acht voertuigen uit. De omgeving van de Sterkerstraat is na het incident lange tijd afgezet voor sporenonderzoek. „We onderzoeken nog wat er precies heeft afgespeeld, wie daarbij betrokken was en wie welke rol heeft gespeeld”, aldus de woordvoerster van de politie.

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.