Patiënten van de regionale ziekenhuizen MST en ZGT kunnen vanaf eind dit jaar allerlei zaken digitaal regelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Patiënten van de regionale ziekenhuizen MST en ZGT kunnen vanaf eind dit jaar allerlei zaken digitaal regelen. © Emiel Muijderman

Online met je dokter? Dit en veel meer kan straks via je scherm bij ziekenhuizen MST en ZGT

ENSCHEDE/ALMELO - Patiënten van de regionale ziekenhuizen MST en ZGT kunnen vanaf eind dit jaar allerlei zaken digitaal regelen. Afspraken maken, vragen stellen aan een arts en het medisch dossier inzien is straks mogelijk via het scherm.

 1. OM krijgt deksel op neus bij poging op slotdag van Satudarah-proces ‘vergeten’ stukken toe te voegen
  PREMIUM

  OM krijgt deksel op neus bij poging op slotdag van Satudarah-pro­ces ‘vergeten’ stukken toe te voegen

  ZWOLLE - Op de laatste zittingsdag van het proces tegen de vermeende kopstukken van de verboden motorclub Satudarah nam de rechtbank al een voorschot op het mogelijke vonnis. De verklaringen van twee anonieme, bedreigde getuigen worden vrijwel zeker uitgesloten van het bewijs. Daarmee valt een fors deel van de bewijslast van het Openbaar Ministerie (OM) weg. Of dat betekent dat Enschedeër Michel B. daardoor de dans ontspringt, is afwachten.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?