Daniëlle Spoelman en Judith Schepers met de vernieuwde website van KunstNonStop. Daarop een 24-uursmuseum en een complete uitagenda op het gebied van beeldende kunst.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniëlle Spoelman en Judith Schepers met de vernieuwde website van KunstNonStop. Daarop een 24-uursmuseum en een complete uitagenda op het gebied van beeldende kunst. © Annina Romita

Platform KunstNonStop maakt nieuwe start met activiteiten in Enschede

ENSCHEDE - Met een feest viert KunstNonStop dat het platform een nieuwe start maakt. Het platform dat kunstenaars, kunstinstellingen en kunstliefhebbers verbindt, biedt een compleet overzicht van alles wat er in Enschede te zien en te doen is op het gebied van beeldende kunst.

  1. Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepbende van Goudlokje en Stekkenboer
    PREMIUM

    Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepben­de van Goudlokje en Stekken­boer

    ENSCHEDE - Het was voor de politie als een puzzel waarvan ineens alle stukjes op hun plaats vielen. Toen ze gekraakte chatberichten analyseerde kon ze diverse mensen uit de hennepwereld aan elkaar koppelen evenals eerder geruimde henneppanden. Zo kwam het tot de grote klapper op 9 mei toen de Dienst Speciale Interventies uitrukte naar Enschede. Een reconstructie van het onderzoek Aragan21, gebaseerd op het voorgeleidingsdossier.