De schade als gevolg van het ongeluk is aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade als gevolg van het ongeluk is aanzienlijk. © Dennis Bakker / News United

Ravage na frontale botsing tussen twee auto’s in Enschede

ENSCHEDE - Twee personenauto's zijn donderdagmiddag frontaal met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Lossersestraat N732 met de Noord Esmarkerrondweg in Enschede. In ieder geval één persoon is bij het ongeluk gewond geraakt. De ravage op de kruising is enorm.

Beide auto's zijn zwaar beschadigd geraakt en kunnen als verloren worden beschouwd. De voertuigen worden afgesleept. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht. Eén van de auto's is als gevolg van de botsing over de middenberm gevlogen en heeft een verkeersbord geramd.

Het overig verkeer heeft last van de gevolgen van de aanrijding. Weggebruikers worden via verkeersregelaars omgeleid van de plek van het ongeluk. Vooral het verkeer van Losser naar Enschede heeft last van de aanrijding. 

De ernst van de verwondingen van de bestuurder is nog niet duidelijk.

  1. In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavirus?

    In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavi­rus?

    Eind februari werd de eerste coronapatiënt van Nederland geconstateerd. Sinds die tijd is het aantal bekende besmettingen in Nederland hard gestegen. Op onderstaande kaart vind je het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van iedere gemeente. Daarnaast vind je een grafiek met het verloop van het aantal besmettingen in jouw gemeente. De kaart en grafiek worden een keer per dag bijgewerkt op basis van de RIVM-cijfers.