Volledig scherm
Jojan Kersbergen en Sabine Hof voor hun restaurant Hannninkshof. © Marieke Bakker

Restaurant Hanninkshof in Usselo na vijf jaar weer te koop

USSELO - Het bekende restaurant Hanninkshof in Usselo staat te koop. De huidige eigenaren, Jojan Kersbergen en Sabine Hof, zoeken na vijf jaar een nieuwe exploitant. 

Op de website van het restaurant leggen zij uit waarom zij een nieuwe ondernemer zoeken. Chefkok Jojan Kersbergen: „Het is voor ons het moment om de balans op te maken en om uit te vinden waar echt onze passie ligt. Die passie ligt in een mooie hippe zaak waarbij de focus op het restaurant ligt. Waar ik kan werken met de mooiste producten uit de natuur.”

Ambitie

De horecamakelaar meldt in de advertentie op zijn website dat het restaurant qua locatie uitermate geschikt is voor zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten. „De ambitie van de huidige ondernemers ligt echter niet op dit vlak. Daarom is er tot op heden niet echt op deze markt ingespeeld.”

De vraagprijs voor de onderneming is 210.000 euro.

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.