Burgemeester Bleker heeft drs. Paul van Katwijk vrijdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt bij zijn afscheid als docent van de UT.
Volledig scherm
Burgemeester Bleker heeft drs. Paul van Katwijk vrijdag een koninklijke onderscheiding uitgereikt bij zijn afscheid als docent van de UT. © Reinier van Willigen

Ridderorde voor UT-docent Paul van Katwijk die een eigen leerlijn heeft ontwikkeld

ENSCHEDE -  Bij zijn afscheid als docent technische geneeskunde aan de Universiteit Twente, werd drs. Paul van Katwijk vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Roelof Bleker mocht de in december vorig jaar gepensioneerde Van Katwijk verblijden met de titel Ridder in de orde van Oranje Nassau. 

  1. Achter op het erf staken twee klompjes omhoog, maar oma is nog niet dood
    PREMIUM

    Achter op het erf staken twee klompjes omhoog, maar oma is nog niet dood

    Over twee weken gaan we trouwen en het is nog even de vraag of oma daarbij is. Ze is oud. Toen mijn oom laatst achter op het erf twee klompjes omhoog zag steken, dacht hij dat het ‘gebeurd’ was, maar ze was alleen gevallen. Zelf overeind komen ging niet, haar roep om ‘volk!?’ ging verloren in de boerderijgeluiden. In het half uur dat ze daar zat, hoopte ze vooral dat het niet zou gaan regenen. Het bleef droog.