ERC’69 huist op het Wethouder Horstman Sportpark in Enschede, maar wil graag naar een ander park om meer jeugd te trekken.
Volledig scherm
PREMIUM
ERC’69 huist op het Wethouder Horstman Sportpark in Enschede, maar wil graag naar een ander park om meer jeugd te trekken.

Rugbyclub ERC’69 wil niet langer een speelbal zijn in de verhuisperikelen van Enschede

ENSCHEDE - De leden van de Enschedese Rugby Club (ERC’69) wachten al 6 jaar op duidelijkheid over de toekomstige speelplek van de club. Groot was dan ook de verontwaardiging toen de gemeente vorige week ineens weer een besluit tot uitstel aankondigde. Voorzitter Stefan Knap eist nu namens de leden duidelijkheid. 

  1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
    VRAAG & ANTWOORD

    ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

    ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’